Boršč
Potřebné ingredience
Smetana na vaření, plechovka fazolek bílejch v rajčatovém protlaku,hladká mouka na zahuštění,Syrová zelenina:červená řepa 3 menší,mrkev 5,brambory 7,cibule 2,pór koření:bobkový list,nové koření,černý pepř,sůl,zeleninový bujón 2 kostky, Maso:Já dávám uzené třeba pěkný libový buček nebo můžou bejt (žebra musej se pak obrat od kosti)nebo dle libosti vepřové, hovězí
Postup přípravy
zeleninu očistit,řepu,mrkev nakrájet na vetší kusy a dát do hrnce,cibulku pokrájet na kostičky por a taky nakrájet a i s masem do hrnce vařit + koření.Po pul hodině vaření přidám brambory na větší kostky pokrájené.Když je maso a řepa a mrkev měkká vyndáme.Mrkev a řepu nastrouháme na hrubo a vrátím do hrnce k bramborám a maso na kostky pokrájím a dám do hrnce.Přidám fazole a zahustím voda s hladkou moukou né moc je to řidší.Na konec naleju smetanu a chvilku povařím. Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé